Menu Marja

Curriculum Vitae
- Opleiding
- Werkervaring
- Relevante bezigheden

Scriptie
- Orthopedagogiek

 

of ga direct naar:

Webpagina van:

Ronald

Boris

Sanne

Readers
- Belichting
- Cultuurgeschiedenis

- Gamesanalyse en Gamesgenres
- Dramaturgie
- Film- en TV-geschiedenis
- Mediavergelijking
-Semiotiek

Lezingen/artikelen
- Het theater van de toekomst kun je niet aanraken
- Media in Theaters
- Games spelen als huiswerk
- Storytelling en route to new boundaries
- Is this a joystick which I see before me?
- Space, interface, database

 

Vragenlijst scriptieonderzoek

Eibergen, 16 juli 2005

 

Beste ouders,

Op de Themadag van de PAH in het Land van Ooit, heb ik iets mogen vertellen over mijn afstudeeronderzoek over ouders van kinderen met een hartafwijking. Op mijn vraag of jullie mij daarmee wilden helpen hebben velen aangegeven dat te willen doen. Nog steeds ben ik erg blij met de positieve manier waarop toen is gereageerd. Inmiddels zijn de vragenlijsten klaar en is vanuit de Universiteit het startsein gegeven om jullie de lijsten toe te sturen.
Ik ben me ervan bewust dat het invullen van de lijsten wel wat inspanning van jullie vraagt. Tegelijkertijd ben ik ervan overtuigd, dat de resultaten van het onderzoek de PAH een stuk verder zal helpen in de begeleiding van ouders bij hun moeilijke taak om een kind met een hartafwijking zo goed mogelijk op te voeden.

Ik zou jullie willen vragen om de vragenlijsten in te vullen. Sla daarbij liever geen vragen over. Mochten er vragen zijn waarvan je het lastig vindt om ze te beantwoorden, geef dan het antwoord dat zo dicht mogelijk in de buurt komt bij je eigen manier van opvoeden, of bij je eigen gevoel. Er is geen "goed" of "fout"! Als je de lijst hebt ingevuld, dan zou ik jullie willen vragen om de lijst naar mij terug te sturen. Hiertoe kun je de retourenveloppe gebruiken, waar de postzegels al op zitten.

Rest mij nog jullie succes te wensen met het invullen van de vragenlijst, en jullie nogmaals te bedanken voor jullie inzet. Sowieso stuur ik jullie de belangrijkste conclusies van het onderzoek persoonlijk toe.

Mocht je vragen hebben over bepaalde zaken, dan kun je mij natuurlijk altijd bellen of mailen.

Hartelijke groet, en mochten jullie nog op vakantie gaan: prettige vakantie,

Marja Meenderink

Mailadres: marja@kox-meenderink.nl

Klik hier voor de vragenlijst. Let op, dit is een pdf-bestand (acrobat reader nodig) van ruim 3,6 MB!